Historien bag

Om Nourmet

Hvorfor blev Nourmet startet? 

Vores vision med Nourmet.dk er give alle danske hjemmekokke muligheden for have verdensklasse køkkenudstyr, til hvad gourmet-kvalitet burde koste. Vi bestræber os på at finde det bedste køkkengrej, og samle det ét sted, så du ikke behøver at lede længe efter det uoverskuelige hjemmesider. Vi vil give vores kunder den bedste ydelse muligt, derfor sidder vi altid klar på live chat, mail eller telefon, for at assistere i din rejse til flere madoplevelser, i dit hjemmekøkken. Vi ønsker også at vores kunder, kan finde alt hvad de mangler på vores side, så hvis der er det mindste, som du ønsker i dit køkken, så kontakt os, så sørger vi for at finde det bedste produkt i den højeste kvalitet, til en pris hvor alle kan være med. 

Madoplevelser for livet

Vi ønsker, at du har den bedste madoplevelse i dit køkken. Køkkenet er husets hjerte og der her hvor man hygger omkring madlavningen sammen med sine nærmeste. Vi vil have, at du føler, at madlavning er en nydelse og ikke en pligt. Derfor vil vi give dig verdensklasses køkkenudstyr, som med garanti giver en wow-oplevelse hver gang du bruger dem. 

Hvor kommer navnet fra?

Nourmet får sit navn fra ordene ‘nordisk’ og ‘gourmet’. Nourmet er startet af fem kammerater, der nyder gastronomiske oplevelser mere end pengepungen tillader. Løsningen måtte være at kunne skabe kulinariske oplevelser i eget hjem, hvilket kræver de absolut bedste redskaber.

Hvordan udvælger vi produkter?

Nourmet ønsker at have produkter af den højeste kvalitet til priser hvor alle kan være med. Når vi skal udvælge nye produkter, så tager vi fat i alle eksperter som vi kan finde, alt fra Michelin-kokke, tv-kokke, knivspecialister og hjemmekokke. Vores produkter skal nemlig give mening for alle, så vi er sikre på at kvaliteten er helt i top ud at det betyder, at prisen bliver for høj. 

Vi sikre for hvert produkt, som vi tilføjer, at hjemmekokken ønsker at benytte i sin hver dag. Derfor elsker vi at få feedback på hjemmesiden, produkter og prisen, så vi er sikre på, at vi yder en service for vores besøgende. 

Madunivers til hjemmekokken

Hos Nourmet arbejder vi ihærdigt på at udvikle et madunivers, som giver vores besøgende mulighed for at få indsigt i en ny verden indenfor deres daglig madrutiner. Vi laver artikler om alt fra hvordan man plejer sine knive, vælger den rigtige knive, tips til hjemmekokken og meget mere. 

 

 

Fri fragt over 698,-

Hos Nourmet er du altid sikret hurtig fragt og gratis fragt ved køb over 698 DKK

TILMELD DIG NOURMET HJEMMEKOKKEN

Ved at tilmelde dig Nourmet Hjemmekokken vil du få 10% rabat på dit første køb og modtage ekslusive mails du ville ønske du ikke var foruden.