Skarp japansk kniv af damaskus stål fra Nourmet

Nøglen til perfekt snit og udskæring med en damaskus kniv

En damaskus er en type køkkenkniv, der er kendt for sin skarphed og holdbarhed. Den er lavet gennem en proces, der involverer en speciel smedevariation, hvor mange lag af stål smedes ovenpå hinanden. Dette resulterer i et blad, der både er stærkt og knivskarpt. Hvilket betyder, at det bliver en leg at snitte og skære!
Fordelene ved at opgradere dit køkkenudstyr Indlæser Nøglen til perfekt snit og udskæring med en damaskus kniv 2 minutter Videre Fordelene ved at opgradere dit køkkenudstyr

Hvorfor vælge en damaskus kniv

Hvis du er som mig, så elsker du at være i køkkenet. Der er noget ved madlavning, der er så terapeutisk. Jeg elsker at prøve nye opskrifter og at piske gamle favoritter op. Og en del af det sjove ligger selvfølgelig i forberedelsesarbejdet. Derfor elsker jeg at bruge mine damaskus knive fra Nourmet. 

For dem af jer, der ikke ved det, er en damaskus kniv en type kokkekniv, der er kendt for sin skarphed og holdbarhed. Den er lavet gennem en proces, der involverer en speciel smedevariation, hvor mange lag af stål smedes ovenpå hinanden. Dette resulterer i et blad, der både er stærkt og knivskarpt. Hvilket betyder, at det bliver en leg at snitte og skære!


Så hvordan bruger du en damaskus kniv? Tja, der er et par ting, du skal huske på...

For det første skal du sørge for, at dit skærebræt er ordentligt forberedt. Du ønsker ikke, at det skal glide rundt, mens du forsøger at skære en grøntsag ud. Et solidt underlag er ideelt, for at skærebrættet ikke smutter. Dernæst skal du få en fornemmelse for damaskus kniven. Den bedste måde at gøre dette på er at øve dig i at skære gennem noget blødt, f.eks. et løg eller en tomat. Når du først har fået styr på det, kan du nemt gå videre til at skære hårdere grøntsager som gulerødder og selleri med din damaskus kniv. 

Sidst men ikke mindst skal du altid huske at bruge en glidende bevægelse og ikke hakke lige ned i grøntsagen. Damskus knive er utroligt skarpe, så det er vigtigt at være ekstra forsigtig. Skær frem og tilbage, indtil din mad har den ønskede størrelse eller form. Og voila! Du er nu en mester i at snitte og skære med en damaskus kniv! 

Se vores udvalg af skarpe damaskus knive

Det har aldrig været nemmere at skære i skiver og tern takket være din damaskus kniv! Med deres skarphed og holdbarhed gør disse knive hurtigt arbejde med enhver grøntsagsforberedelse. Husk blot at bruge et let tryk og en glidende bevægelse for at opnå de bedste resultater. Kom nu ud og begynd at hakke!

Skriv en anmeldelse

Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Fri fragt over 698,-

Hos Nourmet er du altid sikret hurtig fragt og gratis fragt ved køb over 698 DKK

TILMELD DIG NOURMET HJEMMEKOKKEN

Ved at tilmelde dig Nourmet Hjemmekokken vil du få 10% rabat på dit første køb og modtage ekslusive mails du ville ønske du ikke var foruden.