Nourmet

Nourmet får sit navn fra ordene ‘nordisk’ og ‘gourmet’. Nourmet er startet af fem kammerater, der nyder gastronomiske oplevelser mere end pengepungen tillader. Løsningen måtte være at kunne skabe kulinariske oplevelser i eget hjem, hvilket kræver de absolut bedste redskaber.

Nourmet.dk er til hjemmekokken, der har en klar ambition om at gå dét længere for at skabe en god madoplevelse. Det er for livsnyderen, der ikke lader sig holde tilbage af utilstrækkeligt værktøj, og som nyder at se smilet på familiens læber, når det er ens tur til at stå for aftensmaden.

Man føler sig bedre tilpas i sit nyeste tøj, man spiller bedre fodbold i sine nye fodboldstøvler, og udarbejdelsen af retten føles bedre, når det er tilberedt med kvalitetsprodukter.

Hvorfor blev Nourmet startet? 

Vores vision med Nourmet.dk er at supplere den almene dansker med køkkenværktøj, der kan sidestilles med det man ville finde i en gourmet-restaurant - til overkommelige priser. Vi bestræber os på at finde det bedste grej, og samle det ét sted, så du ikke behøver at lede længe og uoverskueligt efter det. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du savner noget på vores side. Så står vi klar med åbne arme - det kunne jo være, vi også selv manglede det.

FRI FRAGT OVER 698,-

Hos Nourmet er du altid sikret hurtig fragt og gratis fragt ved køb over 698 DKK

TILMELD DIG NOURMET HJEMMEKOKKEN

Ved at tilmelde dig Nourmet Hjemmekokken vil du få 10% rabat på dit første køb og modtage ekslusive mails du ville ønske du ikke var foruden.