Sandwichboller til den rigtige brødkniv

Sandwichboller til den rigtige brødkniv

Flæskesteg udskåret af den ideelle kokkekniv Indlæser Sandwichboller til den rigtige brødkniv 2 minutter Videre Flæskestegssandwich

Bolle skåret over med en brødkniv fra Nourmet

Har du lige lavet en flæskesteg, oksemørbrad eller noget andet lækkert, der blev skåret ud med en kokkekniv fra Nourmet, men så fik du lyst til en burger. Så er du det helt rigtige sted. For du er kun en god sandwich/burgerbolle væk fra en verdensklasse sandwich, som selvfølgelig er skåret over med en brødkniv fra Nourmet.

Ingrediensliste

  • 2 spsk sukker
  • 40 cl vand
  • 25 g gær
  • 2 spsk olie
  • 2 spsk salt
  • 400 g hvedemel
  • 200 g grahamsmel
  • 50 g havregryn
  • 2 spsk græskarkerner
  • 2 æggeblommer til pensling

Handlingsplan 

  • Hæld vand og olie op i en stor skål
  • Smuldr nu gæret ud i olie og vandet
  • Put nu salt og sukker ned i væsken
  • Mens du rører rundt skal du tilsætte al mel gradvist
  • Når dejen ikke kan røres mere, så begynd at ælte den
  • Du kan gøre det med hænderne eller i en røremaskine
  • Dejen skal æltes til den er blank og smidig
  • Lad nu dejen hæve i 32 minutter

 

  • Når dejen har hævet, så ælt den igen og form derefter 7-10 boller
  • Sæt bollerne på en bageplade og lad dem hæve i 42 minutter

 

  • Pensl nu bollerne med de sammenpisket æggeblommer og drys dem med havregryn
  • Bag dem herefter i 16 minutter på 220°C på varmluft



Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

FRI FRAGT OVER 698,-

Hos Nourmet er du altid sikret hurtig fragt og gratis fragt ved køb over 698 DKK

TILMELD DIG NOURMET HJEMMEKOKKEN

Ved at tilmelde dig Nourmet Hjemmekokken vil du få 10% rabat på dit første køb og modtage ekslusive mails du ville ønske du ikke var foruden.